Zdravlje dobilo novog finansijskog direktora

Kompanija Zdravlje objavila je da je dobila novog direktora finansija Grupe, a to je Milan Markićević.

Kako se navodi u saopštenju na sajtu kompanije iz Leksovca, Markićević je stekao master diplomu na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, modul strategijski finansijski menadžment, a od 2019. godine poseduje i ACCA sertifikat. 2017. godine je završio i edukaciju u oblasti Leadership programa na London School of Business.

On je pre dolaska u Zdravlje bio na poziciji Direktora finansija fabrike u Rusiji u kompaniji „JT International”. Na toj poziciji je proveo 4 godine, a pre toga je u istoj kompaniji radio u sektoru finansija u kontrolingu kao i na projektima spajanja pravnih lica i unapređenja SAP sistema u delu finansija.

“Izuzetno nam je drago da Milanu poželimo dobrodošlicu u naš tim. Uvereni smo da će kombinacija ekpertiza i iskustva u oblastima proizvodnog, komercijalnog i strateškog upravljanja finansijama (stečenih u Srbiji i inostranstvu) kreirati dodatnu vrednost za nas, a pogotovo uzimajući u obzir naše planove za naredne faze u razvoju kompanije koje se tiču rasta na internacionalnim tržištima.”, rekao je Kiren Naidoo, generalni direktor Zdravlja.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde