Završeni Peti Srpski dani osiguranja

Pandemija uzrokovana korona virusom podigla je svest ljudi o značaju lične odgovornosti i njenom uticaju na neposredno i šire okruženje, što posebno utiče na odgovornost prema zdravlju, životu, imovini. U prethodne dve godine, postali smo svesniji rizika koji nas svakodnevno okružuju, što stvara još važniju sliku o značaju osiguranja – jedan je od zaključaka sa zatvaranja 5.Srpskih dana osiguranja koji su održani u Aranđelovcu. 

„Za razliku od drugih tržišta osiguranja, naše je ostalo stabilno i u ovim turbulentnim vremenima, zahvaljujući, pre svega, primeni preporučenih mera Narodne banke Srbije, koja je na vreme uočila opasnosti koje sa sobom nosi pandemija. Najvažnije je da nivo usluga osiguranicima nije opao. Održan je kontinuitet poslovanja, veoma brzo su izmenjeni postojeći i uvedeni novi proizvodi, uveli smo novine od kojih će mnoge ostati u primeni, a državi još jednom pokazali da smo stabilan i siguran partner na putu ekonomskog razvoja“, istakao je Dragan Marković, član Upravnog odbora Udruženja osiguravača Srbije. 

Peti Srpski dani osiguranja u Aranđelovcu okupili su veliki broj predstavnika osiguravajućih kuća, banaka i državnog sektora, kao i gostiju iz inostranstva. Zaključak ovogodišnjeg skupa je da zahvaljujući monetarnoj i fiskalnoj stabilnost, rastu BDP i stranih investicija, industrija osiguranja ima značajne potencijale za rast a da je kao i do sada, za osiguravače najvažniji sistemski rad na podizanju svesti građana o potrebi osiguranja.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde