Zaštitite svoj automobil na vreme

Da li ste znali da svaki deseti požar u Beogradu izbije na automobilu? Da li ste čuli da se svake godine u Srbiji ukrade 600 vozila? Ne dozvolite da postanete deo ove „crne“ statistike. Osigurajte svoj automobil.

Najčešći uzroci požara na vozilima su neispravne električne instalacije ili preopterećenje i neispravni uređaji za snabdevanje gorivom. S druge strane, verovali ili ne, najčešće oštećenja na vozilima nastaju na – parkingu.

Zašto biste strepeli kada nakon dugog traženja parkinga ostavite automobil na nekom „sumnjivom“ mestu, ispod trošne fasade ili sa strepnjom gledali prognozu koja predviđa grad i olujni vetar. Nemojte brinuti da će vam neko iz obesti ključem izgrebati novi auto koji je tek izašao „ispod čekića“. Ne sanjajte komšijinog sina koji tek što je položio vožnju i još uvek uči da parkira. Kasko osiguranje je tajna mirne glave i čvrstog sna.

Polisa Kasko osiguranja štiti vas od štete nastale vašom ili tuđom odgovornošću, kao i od situacija nad kojima nemate kontrolu. Kasko osiguranje pokriva troškove štete nastale usled:

  • saobraćajne nezgode
  • pada drveća, delova fasada i drugih predmeta na vaš automobil
  • elementarnih nepogoda
  • požara
  • poplava
  • eksplozije

Uz delimično Kasko osiguranje možete se osigurati od loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala, dok vas dopunsko Kasko osiguranje štiti od krađe vozila i stakala.

Javite se AMS Osiguranju i njihovi agenti će napraviti ponudu u skladu sa vašim potrebama, zahtevima i mogućnostima. Pozovite 0800 009 009 (besplatan poziv iz fiksne mreže) ili uputite zahtev na info@ams.co.rs.

AMS Osiguranje uvek pruža više!

Da biste bili sigurni tokom vožnje i uživali u krstarenju drumovima bez dodatnih opterećenja, uz polisu Kasko osiguranja u AMS Osiguranju dobijate i člansku karticu AMSS pa ne morate brinuti o eventualom kvaru na putu i pronalasku šlep službe. Za plaćanje polise u celosti dobijate dodatni popust, a uvek postoji i mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata. Ukoliko pak imate vozni park, dobijate dodatne povoljnosti.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde