Vlasnici WordPress-a kupili aplikaciju za lične beleške

Kompanija Automattic, u čijem se vlasništvu nalazi WordPress, proširuje svoju ponudu onlajn platformi za pisanje kupovinom Day One, aplikacije za lične beleške za Mac i Apple mobilne uređaje, objavio je Tech Crunch, a prenosi Startit.

Za razliku od WordPress-a i Tumblra, koji se uglavnom fokusiraju na objavljivanje za javnost, fokus Day One aplikacije je na privatnosti. Aplikacija nudi end-to-end enkripciju za sve unose u dnevnik, što može uključivati tekst, fotografije i audio snimke. Day One će sada omogućiti korisnicima da objavljuju odabrane unose na WordPress-u ili Tumblru, a uskoro će biti moguće i ubacivanje sadržaja sa bilo koje od ove dve platforme nazad u Day One. Aplikacija je preuzeta više od 15 miliona puta od lansiranja u martu 2011. godine.

Detalji akvizicije još  nisu objavljeni, ali je Automattic u saopštenju rekao da će generalni direktor Day One aplikacije ostati na toj poziciji i da se tim od 12 članova neće menjati, a generalni direktor Day One-a je u objavi na svom blogu dodao da trenutno ne postoje planovi da sadržaj od privatnog postane javan.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde