vivo proslavlja drugu godinu na evropskom tržištu

PROMO – Kompanija vivo danas obeležava dve godine prisustva u Evropi. Tokom proširenja na nova evropska tržišta, Srbija je bila među prvih deset zemalja Evrope, u kojima su predstavljeni vivo pametni telefoni, i u kojima je kompanija predstavila svoju posvećenost dizajnu i inovacijama orijentisanim ka korisniku.

Dve godine inovacija u Evropi 

Od dolaska na tržište, kompanija vivo donela je i mnogo inovacija u Evropu, prvenstveno sa novitetima koji imaju za cilj unapređenje korisničkog iskustva fotografisanja. Jedan od prvih noviteta za evropsko tržište bila je Gimbal 2.0 tehnologija stabilizacije, koja kroz mehaničko švenkovanje kamere znatno smanjuje podrhtavanje tokom pokreta, omogućavajući korisnicima da snime profesionalne snimke u stvarnim situacijama gde je stabilizacija potrebna. Tokom prošle dve godine, kompanija vivo sklopila je i strateško partnerstvo sa kompanijom ZEISS, pionirom u optici i optoelektronici, i predstavila model vivo X60 Pro kao prvenac dizajniran upravo u saradnji sa kompanijom ZEISS.

Sa V21 5G modelom, vivo je napravio korak napred u mobilnom snimanju za selfi generaciju. Prednja kamera od 44MP sa optičkom stabilizacijom slike (OIS) i Dual Spotlight sistemom omogućava snimanje jasnijih selfija i video zapisa čak i noću.

Za kompaniju vivo, 2022. godinu obeležilo je nekoliko tehnoloških prekretnica, kao što je V serija telefona koja je uvela tehnologiju promene boja kućišta telefona, kao i nastavak razvoja profesionalne mobilne fotografije u X seriji, uz produbljivanje odnosa i partnerstva sa kompanijom ZEISS, kao i saradnja u oblasti sporta tokom UEFA EURO 2020. i 2024.

Tehnologija dizajna koji menja boju

Predstavljena početkom 2022. godine, jedinstvena vivo tehnologija koja menja boju poleđine telefona postavila je novi standard dizajna. Nakon tri godine intenzivnih istraživanja i laboratorijskih testiranja, dizajn sa fotohromskim premazom omogućio je korisnicima promenu boje uređaja od zlatne do zelene kada je uređaj izložen sunčevoj ili ultraljubičastoj svetlosti. Prvi uređaj sa ovom funkcijom, vivo V23 5G, premijerno je predstavio ovu funkciju, ističući se ne samo svom naprednom sistemu prednje kamere koji omogućava odlične selfije i širokougaone snimke sa prednjom kamerom od 50 MP, već i svojim privlačnim dizajnom. A sa vivo X80 Lite, koji je ove jeseni predstavljen i u Srbiji, vivo je doneo ovu magičnu tehnologiju koja menja boju i u novu X Lite seriju.

Proslavljamo X80 Pro na vivo način

Proslavljajući svoj prvi panevropski događaj predstavljanja uređaja u Berlinu – vivo Xpedition – u junu 2022. godine, vivo je naglasio značaj evropskog tržišta za svoju globalnu strategiju. Po prvi put, ljudi iz cele Evrope imali su priliku da se susretnu sa uređajem na licu mesta i iz prve ruke steknu utiske o vivo ZEISS Global Imaging partnerstvu. Nadovezujući se na osnove profesionalne mobilne fotografije vivo X serije, vivo X80 Pro, sa svojim umetničkim bioskopskim režimom, vodećim performansama i tehnološkim inovacijama, nastavlja da demonstrira neprekidnu potragu za savršenim korisničkim iskustvom u fotografisanju i snimanju.

Povezivanje međunarodnih fudbalskih navijača

Kroz snažna lokalna i evropska sportska partnerstva kao što je sa UEFA EURO 2020 i 2024TM, vivo „Savršenim snimkom“ stvara most koji povezuje strast za sportom i konstantno suočavanje sa izazovima sa beleženjem trenutaka napretka.

Deleći ljubav, timski duh i strast korisnika prema fudbalu, vivo je ove godine postao zvanični pametni telefon Fudbalskog Saveza Srbije i kroz ovu saradnju nastoji da podršku, koju pruža sportu u svetu, pruži i fudbalu u Srbiji. vivo veruje da razvoj sporta i tehnologije dele sličnu filozofiju – omogućiti ljudima da žive boljim životom kroz kontinuirana otkrića i inovacije.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde