Sveti Stefan ovog leta neće raditi?

Kompanija “Aman”, koja upravlja elitnim hotelskim kompleksom – grad-hotelom “Sveti Stefan” i Vilom Miločer, neće ovoga leta otvarati svoje objekte, a radnici su upućeni na odmor,pišu podgoričke Vijesti.

To je redakciji lista reklo više zaposlenih, a da im je to predočeno na sastanku poćetkom nedelje i saopšteno da će u roku od deset dana dobiti više informacija o planovima za ovogodišnju sezonu.

Kompanija “Adriatic properties”, koja je zakupac hotelskog kompleksa Sveti Stefan – Miločer, to nije potvrdila Vijestima.

Ta kompanija naturalizovanog Crnogorca, grčkog biznismena Petrosa Statisa, još 2007. godine, od državnih hotelskih kompanija HG Budvanska rivijera i HTP Miločer, dobila je u četvorodecenijski zakup najveći turistički brend.

Tim povodom oglasio se i crnogorski predsednik Milo Đukanović koji je rekao da bi odlazak kompanije Aman iz Crne Gore bio katastrofa.

“Čitali smo najavu da bi Aman mogao da napusti Crnu Goru. Misiim da bi to bila katastrofa. Vratilo bi nas 25 godina unazad”, ocenio je Ðukanović i  dodao da je “Aman prestižni brend za turizam celog svijeta” i da je reč “o tragičnom neznanju” u Crnoj Gori o tome.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde