Stiže li 7. septembra iPhone 14?

U trenutku kada smo ušli na YouTube video koji se juče pojavio i koji praktično odbrojava dane do početka takozvanog ‘Apple Event’-a, videli smo da događaj koji kreće za 13 dana, ‘čeka’ preko 500 ljudi. Iako, naravno, tih 500 neće ‘visiti’ na ovoj mreži toliko dana, Apple događaji su nešto posebno u svetu biznisa i modernog konzumerizma.

Kompanija Apple najavila je da će održati događaj za medije 7. septembra, a očekuje se da će na njemu predstaviti nove iPhone uređaje.

Kako su saopštili događaj će biti strimovan na Apple-ovoj veb stranici.

Američki mediji spekulišu da bi se na događaju mogli predstavirti novi Apple Watch i AirPod, kao i nove Mac i iPad modele, za koje kažu da se ponekad najavljuju na posebnom događaju u oktobru.

Kada je u pitanju Apple Watch, verovatno nazvane Serija 8, Bloomberg je u junu pisao da se planira nova i skuplja ‘pro’ verzija. Najavljuje se da će ta verzija uključivati senzor telesne temperature u već uključene ovogodišnje modele za praćenje sna i plodnosti.

Očekuje se da će Apple predstaviti četiri nova modela iPhone-a koji će se verovatno zvati iPhone 14. Novi uređaji će imati poboljšane kamere, a skuplje verzije iPhone-a 14 Pro bi mogle da imaju manji izrez u obliku pilule na vrhu ekrana uređaja, u odnosu na „zarez“ koji imaju trenutni iPhone-i, a navodno će imati uvek uključene displeje, piše CNBC.

Mediji se bave i cenom modela, pa se tako pretpostavlja da će nove linije kompanije Apple podići cene proizvod zbog inflacije ali i poremećenim lancem snabdevanja.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde