Štednja je pravi izbor

Piše: Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne

Finansijska stabilnost, makroekonomska i fiskalna održivost, uz stabilan kurs domaće valute prema evru doprineli su kontinuiranom povećanju dinarske štednje. Na pripisanu kamatu štednih uloga u dinarima ne plaća se porez, a često su i više kamatne stope na taj oblik štednje i to su sigurno jedni od značajnijih razloga zašto je dinarska štednja veoma aktuelna.

Eurobank Direktna kao odgovoran učesnik na finansijskom tržištu, dugoročno podstiče rast dinarskih depozita. Banka kontinuirano ulaže u svoje proizvode i usluge kako bi održala konkurentnu poziciju na tržištu i zato je razvila bogatu ponudu modernih, inovativnih depozitnih proizvoda, prilagođenih željama i potrebama svakog klijenta. Uz atraktivne kamatne stope i fleksibilne modele, sigurni smo da će klijenti moći da pronađu štednju po svojoj meri, u skladu sa sopstvenim potrebama i mogućnostima.

Ovog proleća Eurobank Direktna ima atraktivnu ponudu za štednju oročenu u dinarima, ali i u evrima, za sve koji žele da bolje planiraju svoje budžete i investiraju na ovaj način. U svom portfoliju Banka ima različite depozitne proizvode koji obuhvataju ponudu za sve potrebe, a do kraja juna Banka ima specijalne uslove za oročenu štednju, uz odlične kamatne stope. Sve koji se do kraja juna opredele na oročenje depozita u Eurobank Direktnoj očekuje specijalna ponuda za oročenu štednju, uz odlične kamatne stope, a sve o toj ponudi možete pronaći na linku.

Mnogi se odluče za štednju kao mudru investiciju sa kojom će posle izvesnog vremena moći da priušte neke ranije planirane, a neispunjene želje, kao što su putovanja, renoviranja ili kupovina kućnih uređaja ili tehnike.

Informacije u vezi sa modelima štednje, zainteresovani mogu da dobiju u najbližoj ekspozituri Banke, na internet prezentaciji Banke www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44.

Proverite zašto je štednja u Eurobank Direktnoj pravi izbor!

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde