„Stanite na rep“ stvarima koje vas baš nerviraju. Lako je

PROMO – Parkirali ste motorno vozilo ispod drveta. Usled vremenskih neprilika drvo vam je oštetilo vozilo. Zašto baš vama? Pao je grad i oštetio vam je šoferku. Kako se ove stvari baš vama dešavaju? Neko je “očešao” vašeg mezimca baš ispred kuće, a tek ste došli od majstora koji vam je dobrano naplatio svoje usluge. Poplava vam je uništila vozilo, zapalila vam se elektronika… Veoma lako možete da iz fraze “Da li se realno ovo meni dešava?” pređete u bezbrižno stanje. Nemojte da brinete, rešenje postoji. Osigurajte vaš automobil kako ne biste plaćali troškove štete nastale usled nepredviđenih okolnosti.

Da ne biste “lomili glavu” oko ovakvih i sličnih situacija i pitanjima kako i zašto, sve što treba da uradite je da pozovete 0800 009 009 ili uputite zahtev na e-mail adresu info@ams.co.rs kako biste stupili u kontakt sa ljubaznim agentom AMS Osiguranja koji će vam znatno olakšati život i napraviti ponudu u skladu sa vašim potrebama, zahtevima i mogućnostima.

Kasko osiguranje, ukoliko je ugovoreno, pokriva troškove štete nastale usled: saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta na vaš auto, elementarnih nepogoda, požara, poplava, eksplozije. Uz delimično Kasko osiguranje možete se osigurati od loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala, dok vas dopunsko Kasko osiguranje štiti od krađe vozila i stakala.

Da biste bili sigurni tokom vožnje i uživali u krstarenju drumovima bez dodatnih opterećenja, uz polisu Kasko osiguranja AMS Osiguranja dobijate i člansku karticu AMSS, pa ne morate brinuti o eventualnom kvaru na putu i pronalasku šlep službe. Za plaćanje polise u celosti ostvarujete dodatni popust, a uvek postoji i mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata. Ukoliko imate vozni park, dobijate dodatne povoljnosti.

AMS Osiguranje uvek pruža više!

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde