Šta će Đoković raditi kada završi karijeru? (VIDEO)

Najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću sve češće postavljaju pitanje šta će raditi kada završi karijeru. Isto su uradili i novinari Sport kluba kada su uradili intervju sa Đokovićem koji trenutno igra Masters u Rimu.

Ono što je sigurno je da će naš teniser biti mentor i trener, a taj posao, kako kaže, već obavlja na neki način u svom teniskom centru. On kaže da je u procesu podizanja modela teniske akademije i  nada se da će sve biti spremno do kraja godine. 

“Direktno učestvujem i u trenerskom i u mentorskom poslu i u osmišljavanju strategije sa timom ljudi koji su tu. U okviru te buduće akademije već vidim sebe u tome. To je logično i prirodno. Nemam problem da to radim i u toku karijere, već sam to radio. Kada sam to radio u decembru i sa Olgom Danilovići i sa Hamadom Međedovićem i sa ostalim teniserima i teniserkama koji su bili tu za vreme kampa osećao sam se ispunjeno da budem na terenu i kao da sam nešto novo naučio o samom sportu i primenio sam to kasnije i na moju igru i stvarno je bilo tako. I u nekom narednom periodu kada ne budem imao turnire biću posvećen mlađim teniserima jer njima je uvek potreban podrstrek i savet, a ja sam uvek tu za njih“, rekao je Đoković.

U intervjuu je otkrio još jednu želju.

Nemam aspiracije da budem sportski komentator, ali verovatno ću biti na nekom od grend slemova. Što da ne, oprobaću se. Ali nemam želju da to radim u kontinuitetu.”

Pogledajte ceo intervju.

https://www.youtube.com/watch?v=uGn3KY8CgKc&t=8s

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde