Specijalna Sberbank ponuda stambenih kredita

U želji da svim građanima omogući da lako i jednostavno reše jedno od najvažnijih životnih pitanja kao što je to kupovina stana ili kuće, Sberbank Srbija je pripremila specijalnu ponudu svojih stambenih kredita sa povoljnom kamatnom stopom i uz veoma brz postupak odobrenja.

Zahvaljujući ovoj ponudi, svi građani koji se odluče za uzimanje Sberbank stambenog kredita od, na primer, 30.000 evra i to na period od 360 meseci uz osiguranje kod NKOSK imaće fiksnu mesečnu ratu od 126 evra tokom prvih godinu i po dana, dok će im rata kredita nakon toga iznositi 123 evra (uz sadašnju vrednost tromesečnog Euribor-a).

“Ključna pogodnost ovih kredita je izuzetno jednostavan postupak odobrenja, što znači da svi građani ovom ponudom dobijaju mogućnost da za samo deset dana od dostavljanja kompletne dokumentacije dobiju stambeni kredit koji je u potpunosti prilagođen njihovim potrebama i mogućnostima. Naravno, u svim Sberbank ekspoziturama ih očekuju naši menadžeri specijalizovani upravo za stambene kredite, a koji su tu da im pruže sve neophodne informacije i savete kako bi što jednostavnije kompletirali dokumentaciju, ali i izabrali za njih najpovoljniju opciju. Stambeni kredit u Sberbank Srbija je moguće dobiti sa ili bez učešća klijenta u kupoprodajnoj ceni stana, što je za mnoge velika pogodnost. Takođe, onu našu pozajmicu je moguće dobiti sa ili bez životnog osiguranja, kao i sa ili bez osiguranja kod NKOSK,” istakla je Mirjana Đorđević, direktorka Sektora za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde