“Radna akcija sa Tamarom” ima novog generalnog sponzora

Emisija “Radna akcija sa Tamarom” je zaključila ugovor sa novim generalnim  sponzorom – kompanijom  Bekament.

Za Bonitet.com, Bojana Rudović, direktorka marketinga kompanije Bekament izjavila je da je  želja kompanije da još snažnije podrži projekte humanog karaktera.

“Odlučili smo da kroz generalno sponzorstvo emisije “Radna akcija sa Tamarom” posvećeno damo doprinos tamo gde je najpotrebniji. Zajedno sa Tamarom Grujić, autorkom i producentom emisije, Bekament će raditi na unapređenju uslova života socijalno ugroženih porodica, odnosno obnovi njihovih domova i pružanju šansi za nove početke. Kao generalni sponzor deo smo tima koji propagira prave vrednosti, dobra dela, humanost, solidarnost i empatiju,” rekla je Rudović.

Jedanaesta sezona emisije posvećena je porodicama koje žive na teritoriji Kosova i Metohije. Emitovanje je planirano na jesen na program Prva TV.

Bekament je renomirana kompanija koja se bavi proizvodnjom materijala za završne radove u građevinarstvu i koja uspešno posluje na tržištima Srbije i regiona već skoro 3 decenije.  Kao društveno odgovorna kompanija, Bekament kontinuirano pruža podršku različitim humanim inicijativama koje su usmerene na brigu o ljudima i zajedinici u kojoj posluje.

https://www.instagram.com/p/COchC4XpDxD/?utm_source=ig_web_copy_link

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde