Putno zdravstveno osiguranje glavu (i džepove) čuva

PROMO TEKST

Zdravo, ja sam Srećko, vaš pas čuvar! Tu sam da odgovorim na sva vaša pitanja i pomognem da vaše letovanje bude najbolje moguće. Jedino o čemu bi pred putovanje trebalo da razmišljate je koliko ćete na odmoru uživati, a kako biste bili bezbrižni i sačuvali i novčanik i živce, moj savet je da pre polaska na put uplatite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja. To srećom možete uraditi sa samo nekoliko klikova i verujte mi da nije skupo.

Prema podacima osiguravajućih kuća u Srbiji, najčešći zdravstveni problemi zbog kojih na letnjem odmoru građani traže pomoć lekara su alergijske reakcije, virusi i povrede. Česti su i ubodi insekata, sve je više dece i odraslih koji pate od alergije na sunce, a nisu retki ni stomačni virus, uganuća i prelomi kostiju. Sve to može da vam pokvari ili skrati letovanje, kao i da vam isprazni džepove, jer su zdravstvene usluge u inostranstvu (čak i one rutinske) neretko veoma skupe.

Putno zdravstveno osiguranje (ukoliko je ugovoreno/u skladu sa uslovima osiguranja) pokriva troškove: lečenja i prevoza usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja tokom boravka u inostranstvu; ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja; neophodnih lekova, zavoja i medicinsko-tehničkih pomagala; neophodne dijagnostike; stomatoloških tretmana; medicinske pratnje; lekarskih saveta i upućivanja na lekare; neophodnog prevoza vozilom hitne pomoći; prevoza osiguranika u zemlju prebivališta… Ako polisu Putnog zdravstvenog osiguranja nabavite putem webshop.ams.co.rs ostvarićete čak 30% popusta.

Verujte Srećku! Pozovite AMS Osiguranje na broj 0800 009 009.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde