Prva banka u Srbiji koja nudi stambene kredite strancima

API Banka Beograd, u vlasništvu privatnog investitora sa dalekog istoka Rusije, a kojom upravlja multinacionalni tim sa međunarodnom ekspertizom u modernom bankarstvu, prva je banka koja nudi stambene kredite stranim državljanima koji žive i primaju zaradu u inostranstvu.

Iznos kredita kreće se od 5.000 do 500.000 evra, sa minimalnim učešćem od 20% od kupoprodajne vrednosti nekretnine. Rok za otplatu kredita sa valutnom klauzulom i deviznih kredita je 240 meseci, a za dinarske kredite 120 meseci.  Instrument obezbeđenja je hipoteka I reda na objektu koji se kreditira i/ili na drugom prihvatljivom objektu za stanovanje/poslovnom prostoru na teritoriji Republike Srbije. Tokom perioda važenja kredita polisa osiguranja nepokretnosti mora biti vinkulirana u korist banke, saopštili su.

“Konačno u Srbiji, banka koja nudi jedinstvenu vrstu usluge svojim klijentima. Težeći da što bolje odgovorimo na njihove potrebe, kreirali smo savremeno rešenje koje će dati pravi odgovor na potrebe nerezidenata i time im obezbediti udoban život u Srbiji. „S nama je jednostavnije” je naš slogan koji odražava pristup kako kreiramo usluge i uspostavljamo odnose sa svakim svojim klijentom »,  rekla je Marija Stepina predsednik Izvršnog odbora API Banke.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde