Privatni naftni distributer u BiH pokrenuo novi sektor – Euro Solar

Kompanija Hifa Oil, privatni naftni distributer u Bosni i Hercegovini svečano je ozvaničila pokretanje novog sektora Euro Solar.

“Proizvodnja električne energije korišćenjem sunčeve energije poslednjih godina je sve veća, što je dovelo do porasta investicija u obnovljive izvore energije. Naše je mišljenje da ulaganjem u solarne sisteme doprinosimo zajedničkom delovanju u pravcu novog načina proizvodnje električne energije”, rekao je izvršni direktor kompanije Venan Hadžiselimović.

Euro Solar se bavi distribucijom opreme za solarne elektrane koji podrazumevaju solarne panele, invertere, konstrukcije za postavljanje solarnih elektrana na svim vrstama objekata kao i svim tipovima terena, solarne kolektore/bojlere i svu ostalu opremu neophodnu za izgradnju solarnih elektrana.

Hifa Oil je ovlašteni distributer LONGI Panela – najvećeg proizvođača solarnih panela na svetu, kao i Huawei, SMA i Sungrow invertera.

“Euro Solar je nastao kao rezultat strateške odluke da Hifa Oil diversifikuje svoje poslovanje te od klasične naftne kompanije postane energetska kompanija. Već 19 godina uspešno odgovaramo na sve zahteve i izazove naših poslovnih partnera kao i vernih potrošača. Od danas sigurnost i kvalitet bez kompromisa želimo da ponudimo i sektoru solarnih sistema”, izjavio je Kenan Ahmetlić, izvršni direktor kompanije Hifa Oil, prenose mediji u BiH.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde