Predstavljamo GrECo – brokeri za osiguranje i specijalisti za upravljanje rizikom

Više od 95 godina GrECo grupa posvećena je pružanju usluga posredovanja u osiguranju i upravljanjem rizicima. Prisutni smo u 17 zemalja sa 61 kancelarijom i više od 1,180 zaposlenih.

GrECo klijenti se mogu osloniti na dugoročnu podršku sa merljivom vrednošću. Kao nezavisni menadžeri i konsultanti za rizik i osiguranje u Centralnoj i Istočnoj Evropi, mi upravljamo rizikom i predstavljamo pouzdanog i lojalnog partnera, nudeći napredna i prilagođena rešenja.

Nezavisna porodična kompanija sa internacionalnim prisustvom

Ono što izdvaja GrECo od konkurencije je to što smo porodična kompanija. Porodica Neubrand je većinski vlasnik više od 50 godina i upravljaće kompanijom i u budućnosti. Naša nezavisnost, kao i uloga porodice Neubrand, ključni su aspekti korporativne strategije i dugogodišnjeg uspeha GrECo grupe.

Podrška i vrhunski servis klijentima nije samo vizija za nas, mi ovu viziju živimo svaki dan. Ovo je bio naš glavni cilj i glavna motivacija kada smo proširili prisustvo u Centralnoj i Istočnoj Evropi 1989. godine, postavši jedan od prvih konsultanata i brokera za osiguranje u regionu. Naša kancelarija u Mađarskoj predstavljala je prvi korak. Danas, naši lokalni timovi u 17 zemalja odgovorno i profesionalno brinu o više hiljada klijenata.

Kako bismo odgovorili na potrebe naših međunarodnih klijenata, pokrenuli smo GrECo nova, globalnu i specijalizovanu mrežu brokera za osiguranje koja pruža podršku klijentima u njihovim potrebama širom sveta. GrECo pažljivo bira partnere kako bi najbolje odgovorili na potrebe klijenata, stavljajući poseban fokus na specijalizaciju i dugoročnu saradnju.

Vođeni željom da bliže sarađujemo i pružimo dodatne mogućnosti našim klijentima, nedavno smo akvizirali 100% kompanije MAI CEE Ltd, konsultanta za rizik, osiguranje i naročito osiguranje za zaposlene u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Na ovaj način, dobili smo talentovane zaposlene i stvorili grupu sa značajnim ekspertskim veštinama i razvijenom mrežom u čak 17 zemalja Centralne i Istočne Evrope.

Rešenja za rizik i osiguranje stvorena baš za vašu industriju

GrECo se od 2014. godine specijalizuje za izabrane industrije i rešenja. Rastuće potrebe, individualni rizici i novonastale situacije koje utiču na poslovanje naših klijenata stvaraju izazove, ali nas istovremeno i usmeravaju. S ponosom ističemo da imamo specijaliste u različitim oblastima osiguranja, finansijskih institucija, cyber rizika, osiguranja potraživanja, health and benefits osiguranja, osiguranja avijacije, osiguranja infrastrukture i obnovljivih izvora energije, osiguranja poljoprivrede i affinity programa. Naš tim je u mogućnosti da odgovori najrazličitijim zahtevima klijenata.

GrECo Srbiju čini tim od 10 posvećenih i stručnih pojedinaca koji stvaraju dodatnu vrednost za klijente kroz tehničku ekspertizu i analitičke sposobnosti. GrECo Srbija postoji od 2003. godine. Kao klijent, možete računati na nas kako na lokalnim linijama osiguranja, tako i u međunarodnim programima sa posebnom pažnjom koju poklanjamo specijalizaciji i rizicima specifičnim za svaku industriju.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde