Poraz kod kuće, ali tri boda u gostima: Wolt za kampanju izabrao hrvatsku agenciju

Kompanija Wolt ubuduće će se po celom svetu reklamirati koristeći rešenja zagrebačke kreativne agencije “I to nije sve!”.

Prema rečima Alena Kekića, osnivača i direktora agencije koja je na hrvatskom tržištu aktvna 11 godina, prošle godine Wolt Hrvatska ih je zvala da se jave na konkurs za njihovu kampanju koju su planirali za domaće tržište.

„Javili smo se s jednim kreativnim rešenjem, ali u tom trenutku očito im to nije odgovaralo i nismo dobili posao“, priča Kekić ali kako kaže kada su na to i zaboravili stigao im je mail iz centrale Wolta u Finskoj, iz glavne kancelarije ureda za razvoj brenda.

„Kažu da su im se svidela neka naša rešenja i žele ih koristiti na globalnom nivou. Dogodilo se tako da je globalni Wolt od nas otkupio koncept koji će koristiti bez geografskih i vremenskih ograničenja u promociji, gde žele i kad žele ”, kaže Kekić za Poslovni dnevnik.

Konkretno, dizajneri agencije “I to nije sve!” osmislili su kako pokazati dostupnost i brzinu dostave preko Wolta, prikazavši njihove prepoznatljive torbe kao frižider, zamrzivač ili pećnicu, koje otvaramo kad smo gladni ili žedni.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde