Novi član Izvršnog odbora Banca Intesa

Željko Petrović, direktor Divizije za poslovanje sa stanovništvom i malim biznisom, imenovan je za novog člana izvršnog odbora Banca Intesa.

Na poziciju Direktora Divizije za poslovanje sa stanovništvom i malim biznisom postavljen je u februaru, nakon dvogodišnjeg  uspešnog obavljanja poslova na poziciji Zamenika Direktora iste Divizije, saopšteno je iz ove banke.

Karijeru u Banca Intesa započeo je 2015. godine na poziciji Direktora Sektora za Kreditiranje, a zatim i kao Direktor za Upravljanje poslovima Kreditiranja. Značajan doprinos je ostvarivao kroz aktivno učestvovanje u strateškim inicijativama i projektima usmerenim na izbalansirano upravljanje kreditnim rizicima uz održiv rast i razvoj kreditnog portfolia svih klijentskih segmenata.

Poseduje 18 godina iskustva u bankarstvu, diplomirao je na Ekonomskom Fakultetu u Kragujevcu i završio akademiju za bankarstvo u Frankfurtu. Profesionalno usavršavanja je sticao i kroz pohađanje velikog broja seminara i treninga iz oblasti bankarstva, menadžmenta i korporativnih finansija.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde