Nova ponuda Sberbank za oročenu štednju u evrima

Sberbank Srbija, u duhu svog imena koje u prevodu znači štednja, plasirala je izuzetnu ponudu za oročenu štednju za sve svoje klijente – Štedi gde evro više vredi. Sberbank je i ovog puta pažljivo pripremila ponudu za štednju u evrima, oročenu na period 24 meseca i 1 dan, sa nominalnom kamatnom stopom od 1,40 odsto i efektivnom kamatnom stopom od 1,20 odsto. 

– Poverenje naših klijenata nam je izuzetno važno i zbog toga nas raduje činjenica da je ove godine štednja u našoj banci dostigla nivo od 1,32 milijarde evra. Mi znamo da je štednja najsigurnija investicija za budućnost i zato smo za naše klijente ovog puta pripremili veoma atraktivnu kamatnu stopu za štednju u evrima. Na ovaj način, verujemo da će naša ponuda biti veoma zanimljiva kako postojećim, tako i novim klijentima“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka Sektora za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Iskoristite specijalnu ponudu za Sberbank oročenu štednju u evrima koja traje do 31.12.2021. godine. Za više informacija, posetite veb-sajt sberbank.rs ili pozovite Kontakt centar na broj 19909 i saznajte zašto u Sberbank vaša štednja zaista više vredi.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde