Nokia XR20 – izdržljiv uređaj na koji kompanije mogu da se oslone

Kompanija HMD Global proširuje svoj Android Enterprise Recommended portfolio Nokia uređaja sa novim pametnim telefonom koji je savršen čak i za najzahtevnija radna okruženja – novi Nokia XR20. Izrađen prema vojnom standardu, može da izdrži i najteže radne uslove

Nokia XR20 ne samo da nudi komercijalni nivo potreban za izdržljivost, već dolazi sa dodatnim funkcijama koje ga čine idealnim za poslovnu upotrebu. Nokia XR20 testiran je da preživi padove sa visine do 1,8 metara na grubo tlo, potopljenost u vodu na dubini do 1,5 metara u trajanju do sat vremena, kao i ekstremne temperature.

Duže korišćenje telefona ne zavisi samo od izdržljivosti uređaja, softverska podrška je takođe ključna. Istraživanje pokazuje da se prosečan životni vek pametnog telefona koji se koristi u poslovnom okruženju skraćuje usled nedovoljne podrške za uređaje. Odražavajući istu potrebu za pouzdanošću i iznutra, Nokia XR20 dolazi sa najdužom podrškom do sada – produžene 4 godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja će omogućiti bezbednost poslovnih i ličnih podataka do 2025. godine, 3 godine AndroidTM OS ažuriranja i produžena 3-godišnja garancija.

Apraham Aslanyan, menadžer za razvoj poslovanja za područje Balkana u kompaniji HMD Global rekao je: “Obezbeđivanje i hardverskih rešenja i usluga kompanijama širom sveta pruža nam odličan uvid u to šta im je potrebno. Blisko sarađujemo sa našim klijentima i uzimamo u obzir njihove potrebe kada je reč o istraživanju i razvoju novih dodataka portfoliju, što nam omogućava da uvek budemo u prednosti. Nokia XR20 nije izuzetak i radujemo se onome što budućnost donosi.”

Nadograđujući portfolio pouzdanih rešenja, Nokia XR20 dopunjava rastuću ponudu proizvoda za preduzeća doma Nokia telefona i aksesoara. Uz postojeće Enterprise Mobility Management i IoT data roaming servise HMD Enable Pro i HMD Connect Pro, finski brend je nedavno potvrdio posvećenost nastavku rasta i razvoja svoje ponude za preduzeća. Uz HMD Enable Pro, IT odeljenje kompanije može da opremi Nokia XR20 telefon sa aplikacijama i konfiguracijama potrebnim za izvršavanje svakog zadatka.

Više na: https://www.nokia.com/phones/srl_rs

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde