„Nisam došao da prodam Aerodrome Crne Gore“

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Goran Jandreoski, poručio je da u Crnu Goru nije došao da bi prodao jedno od najuspešnijih državnih preduzeća bilo kome, već da zajedno sa Odborom direktora isporuči dobre rezultate u korist kompanije i građana.

On je kazao da je u vazduhoplovstvu dve decenije što ga je, kako je rekao, i preporučilo Odboru direktora da ga imenuje za izvršnog direktora nakon međunarodnog konkursa.

„Maltene od prvog radnog dana čitam neistine u vezi sa razlogom mog dolaska u Crnu Goru. Došao sam isključivo da radim profesionalno kao i svugde gde sam radio. Očekujem da u saradnji sa Odborom direktora i ovde isporučim dobre rezultate za Aerodrome Crne Gore i građane“, poručio je Jandreoski u saopštenju koje prenosi Investitor.me.

U vezi sa koncesijama, Jandreoski je ponovio da postoji više različitih modela, napominjući da tu temu ova Vlada nije otvorila, a da svakako konačnu odluku neće doneti ni izvršni direktor, niti Odbor direktora, već izvršna vlast.

On je podsetio da je projekat započela bivša vlada, a ova je samo pozvala zainteresovane kompanije, koje su bile na kraćoj listi, da prezentuju modele u vezi sa tim kako oni vide razvoj aerodroma u Tivtu i Podgorici.

„Vlada je ta koja odlučuje. Tu odluku ne donosi Odbor direktora, ni izvršni direktor Aerodroma. Mi smo tu da odbranimo interese Crne Gore, da budemo kooperativni zajedno sa Odborom direktora. Kao što smo radili do sada, tako ćemo raditi i u budućnosti – harmonično i sa zajedničkim pristupom da bismo doneli najbolju odluku za razvoj i budućnost Aerodroma“, saopštio je Jandreoski.

Jandreoski je rekao da je fokus u ovom trenutku povećanje konekcija iz Crne Gore, a da je saradnja sa Odborom direktora na zavidnom nivou.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde