„Ne prodajem ja iPad sa automobilom koji ide uz njega. Ja prodajem Alfa Romeo!“

Strahove da će kada sve automobilske kompanije usvoje elektrifikaciju, umetnost vožnje biti izgubljena, raspršio je izvršni direktor Alfa Romea. Bar kada je proizvod njegove kompanije u pitanju.

Žan-Filip Imparato je u intervjuu BFM Business rekao da će kompanija započeti elektrifikaciju 2024. godine i završiti je do 2027. godine, kada će prodavati samo električna vozila. 

Objašnjavajući pitanje zvuka koji se može dizajnirati tako da ponudi potpuno iskustvo vožnje i podseti ljude na modele kao što su GTV ili Giuliettu koje su imali u prošlosti, Imparato je rekao i ovo:

„Za Alfu Romeo što se mene tiče postoji vozač u centru i najmanji mogući broj ekrana u vozilu … Ne prodajem ja iPad sa automobilom koji ide uz njega. Ja prodajem Alfa Romeo! „

Žan-Filip Imparato

Ovim je kako navode mediji prvi čovek Alfa Romea ismejao rukovodioce koji kažu da je softver jedino što je važno u budućnosti. 

Imparato naglašava da Alfa Romeo ima više od 200 klubova širom sveta za ljude koji vole zvuk njihovih motora, a ostaje da se vidi da li će on i kompanija uspeti da svim zaljubljenicima u njihove automobile isporuče isto iskustvo kada se prebace na električne motore.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde