Najveći regionalni Salesforce partner stiže u Srbiju

Nakon 12-ogodišnjeg poslovanja na području Hrvatske i Slovenije, kompanija Agilcon širi svoje poslovanje na Srbiju i region.

Agilcon je najveći regionalni partner Salesforce-a, svetske platforme broj 1 za rešenja u oblasti korisničke podrške, prodaje i marketinga. Otvaranjem kancelarije u Beogradu, kompanija ulazi u novu fazu poslovanja.

 „Dolazak Agilcona, najvećeg regionalnog partnera Salesforce-a, donosi našem tržištu dah inovacije i izvrsnosti u izradi rešenja za prodaju, marketing i HR. Izuzetno nam je drago što ćemo nadograđivati postojeću saradnju sa trenutnim klijentima i stvarati nove priče sa sadašnjim i budućim klijentima, ne samo na području Srbije, već i u Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i šire“, rekla je Katarina Vladić, direktorka kompanije Agilcon u Srbiji.

Marko Perme, direktor kompanije Agilcon kaže da otvaranje kancelarije u Beogradu predstavlja novi iskorak zahvaljujući kome će moći još snažnije da se fokusiraju na strateške projekte saradnika i brendova.

Kao strateški partner Salesforce.com i vodeći Salesforce Consulting Partner u regionu, kompanija Agilcon specijalizovana je za implementaciju rešenja za prodaju, podršku i marketing za kompanije koje se bave B2B i B2C poslovanjem. Istovremeno je i Salesforce Appexchange Partner, a u okviru svog poslovanja razvila je i HR aplikaciju – Gecko HRM, kao rešenje za upravljanje ljudskim resursima, izgrađeno na platformi Salesforce.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde