Najbolji poslodavac u Hrvatskoj otvara kancelariju u Beogradu

Hrvatska IT firma Q širi saopštila je da posle Zagreba i Londona otvara kancelariju i u Beogradu.

Ove godine u planu im je zapošljavanje 40 do 50 ljudi koji će na globalnim projektima raditi iz Srbije. 

Beogradska kancelarija će se nadovezati na zagrebačku, a na projektima će raditi zajednički. Kao i u Hrvatskoj, i u Srbiji će Q ponuditi rad u brzorastućoj kompaniji sa zaposlenima na prvom mestu, uz zanimljive internacionalne projekte i transparentnu komunikaciju.

“U Q-u već godinama sarađujemo s brojnim IT stručnjacima iz regije, a upravo smo Srbiju prepoznali kao tržište s kvalitetnim kadrom. Sigurni smo da će nam otvaranje sedišta u Beogradu omogućiti da osnažimo svoju prisutnost i privučemo još vrhunskih ljudi. Veselimo se novim kolegama”, ističe CEO Q-a Filip Ljubić.

Novi zaposleni imaće na raspolaganju brojne pogodnosti, među kojima su godišnji edukacijski budžeti, naknade za rad od kuće, odabir vrste opreme, kao i privatno zdravstveno osiguranje te Fitpass. Također, iz Q-a najavljuju da će slušati potrebe tržišta i zaposlenih kao i da će prema povratnim informacijama kontinuirano modelirati benefite za njih.

Q je nedavno osvojio drugu uzastopnu nagradu za najboljeg poslodavca u kategoriji srednje velikih firmi u Hrvatskoj prema istraživanju koje provodi MojPosao, a na Best Employer Brand Awards Adria istakli su se kao vodeća firma na području zadovoljstva svojih zaposlenih sa čak 6 osvojenih nagrada.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde