Nagrada za Erste Banku od magazina Euromoney

U Anketi o upravljanju gotovinom 2021, koju sprovodi renomirani finansijski magazin Euromoney, Erste Banka je prepoznata kao Najbolji pružalac usluga u Srbiji.

Ova anketa, koju Euromoney sprovodi već dugi niz godina, identifikuje vodeće pružaoce usluga i proizvoda u segmentu upravljanja gotovinom. Ove godine je u sklopu ankete učestvovalo više od 27,000 korporativnih klijenata.

„Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je naša usluga dobila najviše ocene i koristim priliku da se zahvalim našim klijentima koji su nas prepoznali kao pouzdanog partnera. Upravljanje gotovinom je usluga koju mala, srednja i velika preduzeća svakodnevno koriste u svom poslovanju, a ova nagrada dokazuje visok kvalitet. Katalog proizvoda iz ovog segmenta poslovanja se neprestano inovira i proširuje u skladu sa potrebama klijenata. Nagrada nas dodatno obavezuje da nastavimo da svakodnevno razgovaramo sa njima i ponudimo naprednija rešenja koja će doprineti njihovom efikasnijem poslovanju. Na kraju bih želela da zahvalim svim koleginicama i kolegama na njihovoj posvećenosti i trudu da obezbede i pruže najbolju uslugu“, rekla je Jasmina Šarić, direktorka Odeljenja za transakciono bankarstvo Erste Banke.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde