McDonald’s zatvorio restoran u Novom Sadu posle 25 godina

Posle 25 godina rada zatvoren je prvi novosadski McDonald’s restoran, u centru gada, na Trgu slobode.

Vest je iznenadila Novosađane, a u upravi kompanije ovaj potez objašnjavaju situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa.

„Život se u potpunosti promenio, a sve kao posledica pandemije covid-19, pa se i poslovanje prilagođava novonastalim okolnostima. To znači da su, zbog što veće bezbednosti i zaposlenih i gostiju, modeli beskontaktne isporuke Mekdonalds proizvoda, kao što su Drive i Delivery, od ključne važnosti. Dodatno, s obzirom da je istekao zakup na lokaciji na kojoj se nalazi restoran „Apolo“, menadžment kompanije McDonald’s radi na pronalaženju nove lokacije, a u izboru su mesta koja će zadovoljiti kriterijume lake dostupnosti gostima i koja će omogućiti da novi restoran bude Drive Thru“, saopšteno je iz McDonald’s-a za N1.

Oni navode da će u periodu do otvaranja novog restorana, svi zaposleni iz „Apolo“ restorana dobiti pozicije u drugim McDonald’s restoranima u Novom Sadu.

„Na ovaj način zaposleni će u prelaznom periodu, bez prekida radnog odnosa do otvaranja novog restorana, nastaviti da rade i moći će da razmenjuju veštine i iskustva i doprinesu duhu zajedništva po kome je McDonald’s prepoznatljiv. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o novoj lokaciji u Novom Sadu gde će biti otvoren novi  Drive McDonald’s restoran“, navodi se u odgovoru kompanije McDonald’s.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde