Mask u SNL-u: Da li stvarno mislite da sam opušten i normalan tip? (VIDEO)

Nastup Ilona Maska u emisiji „Saturday Night Live“ bio je…čudan. Čovek koji dolazi iz biznis sfere i čije je domaćinstvo u jednoj  od najpopularnijih TV emisija u SAD izazvalo brojne reakcije, bez obzira što nije ni komičar ni glumac, snašao se…pa ok. I to bez obzira što se u uvodnom monologu pojavila i njegova majka Mej. Tada je postalo malo neprijatno jer do tada prilično tečan monolog postao naporan dijalog.

Osnivač Tesle šalio se između ostalog sa na svoj račun, i to u vezi svog Twitter naloga, pušenja marihuane, imena svog sina, ali i O Džej Simpsona.

Takođe izvinio se onima koje je možda uvredio u svojim postovima na društvenim mrežama.

„Za sve one koje sam uvredio, samo da kažem, ja sam ponovo izmislio električni automobil i šaljem ljude na Mars. Da li stvarno mislite da sam i opušten i normalan tip?“

Iako su mnogi poverovali njegovim rečima da je prva osoba s Aspergerovim sindromom koja vodi taj šou (medijima je šok što je to i javno rekao), kasnije se pokazalo da to nije tačno i da je prvi gost-domaćin popularnog šoua s ovim sindromom bio kanadski glumac Den Ejkrojd 2003. godine. Aspergerov sindrom je neurobiološki razvojni poremećaj iz grupe autističnih poremećaja i povezan je sa socijalnim poteškoćama.

U toku emisije Mask se pojavio i u par skečeva.

Kako prenose, američki mediji reakcija javnosti na Maskovu pojavu u SNL-u su izmešane. Zameraju mu se šale na račun Dogecoina (obećao je da će jedan pokloniti mami), kada ova kriptovaluta pada po vrednosti, zatim na pomenutu „laž“ da je prvi čovek sa Aspergerovim sindromom koja vodi taj show, ali i da je subotnji SNL jedan od najneduhovitijih do sada.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde