LinkedIn Marketplace: Mesto za frilensere

LinkedIn već neko vreme razvija servis koji bi trebalo da povezuje osobe i kompanije koje traže usluge poput dizajna, razvoja softvera i slično, sa frilenserima koji nude tu usluge

Poslovna društvena mreža u vlasništvu Microsofta, LinkedIn u drugoj polovini godine namerava da pokrene novi servis koji će biti namenjen frilenserima koji će uskoro preko ovog servisa moći lakše da se povezuju sa osobama i firmama koje traže poslove usluge frilensera, prenosi Nova.rs.

Sa novim servisom LinkedIn Marketplace u kompaniji očekuju porast broja korisnika, ali i nove izvore prihoda na tržištu koje je u konstantnom rastu i koje je dobilo novi zamah sa pandemijom koronavirusa.

Sajt “Information” navodi da je platforma za frilensere samo deo većeg plana LinkedIna koji uključuje digitalni novčanik u koji će korisnici moći da uplaćuju novac i iz njega plaćaju frilenserima, ai i veće ulaganje u sadržaj. Za sadržaj koji bi objavljivali profesionalci poput pisaca, konsultanata ili preduzetnika, korisnici bi morali da plaćaju pretplatu ili bi dobili mogućnost plaćanja dobrovoljnih naknada, kao znak podrške za njihov rad.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde