Kriptovaluta CaizCoin novi sponzor kluba iz domaće Superlige

Švajcarska kriptovaluta CaizCoin novi je sponzor srpskog superligaša Novog Pazara.

Novi Pazar je, kako su saopštili iz Upravnog odbora kluba, tako potpisao najveći sponzorski ugovor u uprave. Nezvanično, klub će na ime sponzorstva dobijati više od 200.000 evra prenosi Mozzart sport.

Kompanija Caizcoin je je već prisutna u fudbalskim vodama gotovo na svim meridijanima. Reč je o kompaniji koja sponzoriše špansku La Ligu, Bundesligu, tursku Superlige, a sada su se ljudi iz te firme odlučili za proboj na balkansko tržište. Caizcoin je već sponzor sarajevskog Željezničara, a u Srbiji je izabran Novi Pazar.

Pre potpisivanja sponzorskog ugovora pored finansijskih detalja precizirane su i druge obaveze obe strane. Novi Pazar će zbog velikog ulaganja CaizCoina promeniti ime stadiona. Stadion kraj Jošanice će biti kompletno brendiran i nosiće ima po već pomenutoj kripto valuti.

Ugovor je potpisan do kraja takmičarske godine, ali će biti automatski produžen i uvećan za narednu sezonu uz jedan uslov – da Novi Pazar izbori opstanak u Superligi.

“Ovim ugovorom je klub postigao finansijsku stabilnost i mogućnost da se ravnopravno takmiči sa klubovima iz gornjeg dela tabele, a kompanija Caiz Coin pouzdanog partnera u razvoju svojih projekata na teritoriji našeg regiona”,rekli su iz Upravnog odbora Novog Pazara.

Iz Novog Pazara su najavili i zvaničnu promocij ugovora tokom februara na stadionu uz dolazak delegacije kompanije CaizCoin.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde