IKEA od 1. septembra ima novu direktorku za Jugoistočnu Evropu

IKEA Jugoistočna Evropa (Hrvatska, Rumunija, Srbija, Slovenija i Ukrajina) objavila je da će Ekaterina Egorova biti nova izvršna direktorka (CEO) i glavna direktorka za održivost (CSO) za region, počevši od 01. septembra 2021.

Ekaterina Egorova je u kompaniji IKEA od 1998. godine kada je počela daradi u Rusiji. Obavljala je različite dužnosti u Rusiji, uključujući onu menadžerke tržišta, pre nego što se preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo, gde je radila kao menadžerka tržišta za severni region u IKEA UK i Irskoj.

Sara Del Fabro, glavna direktorka kompanije IKEA za Jugoistočnu Evropu na odlasku, prihvatiće novi izazov na funkciji dodatne direktorke za globalnu maloprodaju Ingka Grupe. Sedište će joj biti u Malmeu u Švedskoj, a razvijaće globalne maloprodajne operacije za kompaniju IKEA. Za vreme njenog vođenja regiona, IKEA se proširila na dva nova tržišta, Sloveniju i Ukrajinu, u Bukureštu je otvorena najveća robna kuća IKEA u regionu i, uprkos pandemiji, kompanija je nastavila sa stalnim poslovnim rastom.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde