Hrvatski tehnološki lider otvorio kancelariju u Skoplju

Hrvatski tehnološki lider Infinum, poznat po razvoju digitalnih proizvoda za globalno tržište, otvorio je novu kancelariju u centru Skoplja.

Nakon preuzimanja makedonskog 3P Developmenta krajem prošle godine, nova kancelarija sada zapošljava tridesetak stručnjaka.

Infinum je poznat kao višestruki dobitnik nagrada za najboljeg poslodavca u zemljama u kojima je prisutan, a iz firme kažu da će se ta korporativna kultura preneti i u Severnu Makedoniju, prenose makedonski mediji. Da podsetimo, prošle godine Infinum je otvorio i kancelariju u Crnoj Gori.

Infinum razvija inovativna digitalna rešenja za svetski poznate brendove kao što su Philips, Nike, Samsung, Porsche.

Što se tiče Severne Makedonije, glavni fokus su nova zapošljavanja i proširenje tima, prenosi Indikator.ba.

„U sledeće tri godine planiramo 100 novih radnih mesta, od čega će 20 do 25 biti ove godine. Deo tih poslova biće studenti koji će diplomirati na Infinum akademiji u Skoplju“, kaže Gjorgji Kosev, generalni direktor Infinuma u Severnoj Makedoniji

Infinum Academy samo je jedna od inicijativa s kojima ova međunarodna kompanija radi na razvoju lokalne IT zajednice u Makedoniji. Zajedno s Akademijom, kreće se i sa Infinum Talks, edukativnim predavanjima i druženjima.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde