Finalni korak pravnog i tehničkog spajanja Komercijalne i NLB Banke

NLB Komercijalna banka obavestila je javnost da je između 29. aprila i 4. maja finalni korak pravnog i tehničkog spajanja Komercijalne i NLB Banke, članice NLB Grupe.

„U ovom periodu naši klijenti moći će neometano da koriste bankomate, obavljaju transakcije karticama na prodajnim mestima kao i putem digitalnih novčanika KomBank i NLB Pay, dok će doći do privremene obustave rada određenih usluga i servisa“, navodi se u saopštenju.

Tako ekspoziture NLB Banke neće raditi u petak, 29. aprila, dok će ekspoziture Komercijalne banke raditi skraćeno, do 13 časova. Ekspoziture obe banke neće raditi tokom prvomajskih praznika od subote, 30. aprila do utorka, 3. maja, pa će tako prvi radni dan nove NLB Komercijalne banke biti sreda, 4. maj.

Elektronsko i mobilno bankarstvo, za klijente NLB Banke neće biti dostupni u periodu od petka, 29. aprila od 17 časova, a za klijente Komercijalne banke od 22 časa, najkasnije do srede 4. maja. U istom periodu neće funkcionisati SMS obaveštenja o potrošnji sredstava prilikom korišćenja kartica.

Plaćanje karticama putem interneta za klijente Komercijalne neće biti dostupno od petka 29. aprila od 22 časa, najkasnije do srede, 4. maja, dok će za klijente NLB Banke funkcionisati bez prekida.

Pored toga, klijentima NLB Banke će od 30. aprila na raspolaganju biti novi platni računi, o kojima su već obavešteni pismenim putem, a čije brojeve mogu da provere na internet sajtovima obe banke, piše u saopštenju.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde