EXIT festival ulazi u Metaverse

EXIT festival ulazi u Metaverse i najavljuje predstavljanje specijalne digitalne umetnosti u obliku nezamenljivih tokena, odnosno NFT-ova.

Prva Exitova NFT kolekcija kreira se u saradnji sa velikim muzičkim zvezdama današnjice i biće dostupna u narednih nekoliko nedelja. Sve novosti biće prvo objavljene na Exitovoj zajednici na Discordu, navodi se u saopštenju.

„Najbrži koji postanu deo ove zajednice dobiće na poklon ekskluzivan NFT limitirane serije, koji će se deliti samo ovom prilikom i vlasnicima pružiti ekskluzivne sadržaje i druge benefite, kao i poseban status unutar Exitove digitalne zajednice“, dodaje se.

Većina NFT-ova u Exitovoj kolekciji biće kreirana tako da mogu da se koriste u Multiverse-u, u čijem razvoju EXIT učestvuje.

„U ovoj nadolazećoj i uzbudljivoj 3D web stvarnosti, pokretanoj najnovijim tehnologijama, muzičari i autori će biti stavljeni u centar muzičke industrije. U saradnji sa vodećim svetskim IT kompanijama, razvija se zajednica u kojoj će niz različitih platformi staviti umetnike i kreativce u epicentar zbivanja, a njihovim fanovima ili onima koji će to tek postati, dati dosad neviđene i inovativne načine interakcije, komunikacije i iskustva“, poručuju iz Exit-a.

Festivalska NFT kolekcija biće multidimenzionalna, jer će pored vrhunske digitalne umetnosti sa sobom nositi posebno kreirano živo iskustvo. Ono će sa sobom doneti brojna uzbudljiva iznenađenja u vezi sa EXIT festivalom i muzičkim zvezdama, koja je do sada retko ko imao priliku da iskusi.

Lansiranje NFT kolekcije rezultat je i saradnje Exita i SolSea, jedne od najpoznatijih svetskih internet platformi za trgovinu nezamenjivim tokenima, koja je, inače, razvijena u našoj zemlji.

U virtuelnoj prodavnici SolSea, NFT-evi će biti dostupni kroz nekoliko nedelja.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde