Dve nove potpredsednice u Delhaize Srbija

Trgovinski lanac Delhaize Srbija imenovao je dve nove potpredsednice Milicu Golubović i Goricu Jovović.

Kako je saopšteno iz kompanije, sa pozicije potpredsednice za marketing Milica Golubović vodiće timove za marketing, format, portfolio nekretnina i ekspanziju poslovanja. Ona je karijeru u Delhaize Srbija počela 2005. godine, a na poziciju potpredsednice za marketing i članice Izvršnog odbora dolazi kao direktorka razvoja poslovanja.

Gorica Jovović je imenovana na poziciju potpredsednice nabavke i pozicioniranja proizvoda. Ona je deo Delhaize od 2014.godine, a od prošle godine sa direktorske pozicije učestvuje u radu Izvršnog odbora.

„Razvoj ljudi  i organizacije jedan je od strateških opredeljenja naše kompanije i drago nam je što uspevamo u toj misiji. Izuzetno verujem u moć i snagu različitosti timova i veoma mi je drago što je naš liderski tim sada bogatiji za dve sjajne i kvalitetne koleginice. Karijere Milice Golubović i Gorice Jovović odličan su primer i siguran sam da će njihova stručnost i iskustvo biti velika podrška našem održivom i uspešnom poslovanju“ istakao je Jan-Vilem Dokhejr, generalni direktor kompanije.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde