Dom sindikata dobio novog sponzora i novo ime

Dom sindikata dobio je novog sponzora i novo ime. Kako je saopšteno na konferenciji za medije, kompanija Telekom Srbija biće generalni sponzor nekadašnjeg Doma sindikata, odnosno „Kombank dvorane” i nosiće naziv ’MTS Dvorana’ u narednih pet godina.

Da podsetimo, Javni poziv za izbor naslovnog sponzora nekadašnjeg Doma sindikata objavljen je u februaru, a pravo učešća imala su domaća i strana pravna lica, sa prijava koja je morala da sadrži novčani deo, koji nije mogao biti manji od milion evra.

Kako je najavio direktor ove ustanove Igor Stanković ime ’MTS Dvorana’ pojaviće se na zgradi do kraja aprila.

 „Dom sindikata je bio kultno mesto toliko decenija za Beograd i srpsku kulturu, ali i za staru Jugoslaviju. Sa druge strane, Telekom Srbija je postao u poslednje četiri godine sinonim za kvalitetne serije i Tv produkciju. Uveren sam da ćemo ovoj dvorani dati značajan dodatni sjaj, promovisaćemo ovde naše filmove i TV serije”, rekao je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbije.

Prethodni ugovor sa Komercijalnom bankom o naslovnom sponzorstvu, koja je objektu dala ime – Kombank Dvorana, potpisan je krajem aprila 2018. godine.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde