Direktor poznate PR agencije dao otkaz nakon skandala na zabavi

Kao što ste primetili, vreme korporativnih žurki se vraća. Sa nešto boljom epidemiološkom situacijom, počelo je organizovanje proslava, konferencija, treninga i sličnog. Ali bez obzira što ste se uželeli događaja, poslovnih partnera, prijatelja koje ćete sigurno viđati, nemojte da vas “emocije” ponesu. Zato pročitajte ovu vest.

Direktor jedne PR agencije u Velikoj Britaniji dao je otkaz nakon što je napravio skandal na jednoj dobrotvornoj zabavi.

Deklan Keli, direktor agencije Teneo, rekao je da je napustio funkciju predsednika i izvršnog direktora firme, nakon „nehotične, javne i sramotne greške“.

Kako mediji prenose, Keli je optužen da je u pripitom stanju “neprimereno dodirivao brojne žene bez njihovog pristanka”.

2. maja sam napravio nenamernu i sramotnu grešku za koju sam preuzeo punu odgovornost i izvinio se direktno pogođenima, kao i svojim kolegama i klijentima. Usledila je kampanja protiv reputacije naše firme koja će se možda nastaviti i narednih dana. Međutim, bez obzira na istinitost bilo koje takve stvari, ne želim da one neprestano ometaju poslovanje naše kompanije. U cilju zaštite zaposlenih u Teneu i njegovih klijenata, i uz snažnu podršku moje porodice, odlučio sam da napustim kompaniju i podnesem ostavku na mesto predsednika i izvršnog direktora,“ napisao je Keli u izjavi za medije, prenosi BBC.

U odvojenoj izjavi, odbor direktora Tenea saopštio je da je za novog izvršnog direktora imenovao suosnivača i glavnog operativnog direktora kompanije Pola Kerija.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde