Direktor čuvene banke nastupiće kao DJ na festivalu Lollapalooza

Direktor banke Goldman Sachs-a nastupiće u julu na jednom od najvećih američkih muzičkih festivala Lollapalooza zajedno sa Dua Lipom i bendom Metallica.

Dejvid Solomon (60), koji je u slobodno vreme di-džej, rekao je da je uzbuđen što će „puštati muziku“ na tom događaju. Vest o nastupu podelio je na svom „muzičkom“ Instagram profilu.

Bankar, koji je prošle godine zaradio 35 miliona dolara, rekao je da će prihod od svirke ići  neprofitnim organizacijama fokusiranim na borbu protiv zavisnosti. Ovaj hobi Solomon ima od 2015. a osnovao je sopstvenu izdavačku kuću 2018. – iste godine kada ga je Goldman Sachs imenovao za izvršnog direktora.

Sarađivao je sa dobitnicima Gremija i nastupao na drugim scenama, uključujući zabavu koju je organizovao magazin Sports Illustrated u januaru. U februaru je objavio svoju najnoviju pesmu ’Heatwave’.

Kaže da mu je muzika pomogla da se opusti – i uprkos tome što su mu neki rekli da to predstavlja rizik za njegovu bankarsku karijeru, nije video potrebu da prestane da nastupa.

„Razmislio sam o tome i rekao: ‘Uživam u ovome, ne radim ništa loše, ne kršim nikakve zakone, zabavljam se'“, rekao je on. „Zašto bih prestao da radim nešto u čemu zaista uživam?“

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde