Delta Biznis Inkubator sada je D Inkubator

Program Delta Biznis Inkubator u svojoj petoj godini rada, od 2022. godine, menja ime u D Inkubator i ubuduće će sarađivati sa više partnerskih kompanija.

Među partnerima su i: PricewaterhouseCoopers, Ernst&Young, ICT Hub, Karanović i partneri, Ovation BBDO, Miša Lukić (New Startegy), Dejan Tešić (JTC Srbija), Lazar Pavlović (Joberty), Đorđe Vukotić (Joberty) i Matija Golubović (Mars; Omnius).

Od samog svog nastanka, program je kreiran  i menjan je u skladu sa potrebama timova i evaluacijama koje su davali učesnici. Tokom prve dve godine, program je realizovan u okviru članica Delta Holdinga, a od 2020. program su počele da podržavaju i druge kompanije i konsultanti, koje obezbeđuju mentore i predavače timovima u inkubaciji.

Osim novog naziva, izmene programa se odnose i na:

–        trajanje konkursa, koji će od sada biti otvoren tokom cele godine, ali prijave za ovogodišnje učešće otvorene su do 30. aprila;

–        način selekcije timova koji će se obaviti kroz razgovor sa onima koji ispunjavaju osnovne uslove konkursa;

–        organizaciju rada sa timovima koji će pre početka rada sa mentorima imati niz predavanja na teme poslovanja i razvoja startapova;

–        mogućnost rada u novom poslovnom prostoru Delta House;

–        razmenu iskustava sa drugim timovima.

Uvereni smo da će izmene podići program na još viši nivo i što će za rezultat imati više uspešnih investicija, rečeno je u kompaniji Delta Holding.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde