Da li će sin Lorenco uspeti da Pradu zadrži pod kontrolom porodice?

Lorenco Berteli je 33-godišnji bivši reli vozač, koji je trenutno šef marketinga Prade. Pomogao je u jačanju digitalnog poslovanja grupe, a očekuje se da uskoro preuzme kompaniju od svog oca Patricija. 

Patricio je za sina nedavno rekao da on jeste naslednik, i da bi mu “uzde” mogao predati za tri do četiri godine. 

“Lorenco je ključni element u preokretu za kompaniju, koji smo ja i moja supruga, vrhunski modni dizajner Mućija Prada, predvideli njegovim postavljanjem”, rekao je. 

Sada kao legitimni naslednik, Lorenco Berteli, mora da ispuni obećanje da će ovu luksuznu modnu kuću zadržati pod kontrolom porodice.  

Rekonstrukcija koja se desila u Pradi, uticalo je da je sada rivalske firme vide kao atraktivan potencijalni plen, navodi Reuters.

Ali Lorenco kaže, ne!

„Ne vidim druge pravce, takođe zato što se nadam da je pred nama još dug put i zato što moram da uradim nešto sa svojim životom. Zato bih želeo da ostanem nezavisan“, rekao je Lorenco.

Pored toga, on najavljuje moguće akvizicije drugih brendova, ali i demantuje navode da će glavne etikete grupe – Prada i linija Miu Miu, početi da se prodaju na Amazonu, koji nastoji da namami prestižna luksuzna imena na svoju platformu.

„Pokušali smo sa jednim od naših najmanjih brendova (Car Shoe) samo da bismo probali“, rekao je on. „Ne mislimo da je u ovom trenutku Amazon spreman za veće brendove… Trenutno ne vidimo ni Pradu ni Miu Miu na Amazon platformi.“

Kada je reč o ciljevima, Lorenco je skroman. On kaže da Prada više voli da sebi zada razumne ciljeve i kada je to moguće radi čak i bolje, “nego da cilja previsoko i rizikuje razočaranje”.

https://novi.bonitet.com/iz-iskustva-najmocnije-zene-medija-i-zabave-kako-biti-sef/

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde