Agenti za nekretnine počeli da „jure“ klijente na TikToku

Prazni stanovi gomilaju se u velikim gradovima, a agenti za promet nekretninama pokušavaju da nađu način da iste prodaju ili iznajme, makar na nivou kakav je bio pre pandemije.

Trend pokazuje da industrija nekretnina u celini ima želju da kapitalizuje priliku da se prilagodi promenama na koje je pandemija naterala industriju, a neke od ovih promena mogle bi stvoriti pomak koji prevazilazi pandemiju, čineći tradicionalno zastareli proces pristupačnijim.

Upravu tu nastupa mreža TikTok.

Agenti se, kako piše CNN, sve se više obraćaju ovoj mreži kako bi došli do mlađe klijentele, uglavnom dvadesetogodišnjaka. Na ovoj platformi oni mogu ponuditi temeljitiji pregled stanova, a budući stanari mogu virtuelno obilaziti više mesta za samo nekoliko minuta.

Ono što kažu agenti je da je tajming najvažniji.

„Video je samo jedan način da se pomogne ljudima – čak i ljudima koji razmišljaju da se presele ovde – ili samo da se osećaju prijatno tokom procesa“, rekao je Keš Džordan, broker u kompaniji Union Square Property Management iz Njujorka.

TikTok ima prednost nad stranicama sa nekretninama sa svojom funkcijom komentarisanja, koja može stvoriti zajednicu i podstaći razgovore oko stanova. Džordan je tokom protekle godine prikupio više od 540.000 pratilaca na ovoj aplikaciji i rekao je da je odgovor na njegove video snimke bio „fenomenalan“.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

2 KOMENTARA

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde