Addiko banka slavi šest godina poslovanja

Addiko banka slavi još jedan rođendan praktičnog bankarstva u Srbiji. Tokom šest godina poslovanja Addiko se pozicionirala kao specijalizovana banka koja nudi bankarske proizvode visokog kvaliteta kako fizičkim, tako i pravnim licima. Takođe, tokom svih ovih godina intenzivno gradi partnerski odnos sa klijentima, a kroz jednostavna i praktična rešenja, u pravom trenutku i na pravi način nastoji da fizičkim i pravnim licima olakša komplikovane bankarske procedure nudeći jedinstvene bankarske proizvode i usluge.

– Protekla, šesta godina poslovanja bila je veoma važna i uspešna uprkos svim izazovima. Pored toga što smo neprestanim inovacijama ostali dosledni svojoj glavnoj misiji, a to je digitalizacija bankarskih usluga, Addiko banka je predstavila i svoj novi vizuelni identitet i dodatno unapredila svoju paletu proizvoda, brojnim atraktivnim ponudama. Godina za nama je potvrdila da idemo u dobrom smeru, u kojem bi jedna specijalizovana banka za fizička i pravna lica trebala da se kreće, kada je reč o praktičnom bankarstvu i dodatnim podsticajima koji su klijentima neophodni u godinama izazova – izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

Krajem prošle godine Addiko banka je pokazala da je sektor malih i srednjih preduzeća itekako važan za njeno poslovanje. Ova kategorija klijenata od tada ima mogućnost da aplicira za kreditna sredstva online u svakom trenutku i u samo tri koraka – unosom matičnog broja firme, adrese elektronske pošte i kontakt telefona. Odgovor na zahtev, u vidu preliminarne ponude, klijenti dobijaju elektronskim putem za samo jedan minut bez dostavljanja finansijske dokumentacije, komplikovanih procedura i čekanja u redovima.

U januaru i maju 2022. godine Addiko banka je svim novim klijentima omogućila da dobiju gotovinski kredit u iznosu do 100.000 dinara, sa rokom otplate od 12 meseci, uz najmanju kamatnu stopu na tržištu, od gotovo neverovatnih 0.01%, bez skrivenih troškova. Mesec maj je simbolično doneo i velike promene kada je reč o pozicioniranju banke na finansijskom tržištu i tada je predstavljen novi brend identitet, hrčak Oskara H. Novi brend karakter predstavlja simbol posvećenosti Addiko banke, kao i težnju da svim klijentima omogući brz i jednostavan put do bankarskih usluga, uz pregršt atraktivnih ponuda u momentima kada je to najpotrebnije. Tako su već u junu Addiko banka i Oskar H. predstavili jedinstvenu ponudu za depozite koja se odnosila na oročenja u evrima, uz jedinstvenu kamatnu stopu na tržištu od čak 1,7% (EKS 1,44%) na period od 14 meseci.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde