27. februara prva sezona serije o Uberu i tvrdoglavom direktoru

Showtime, kablovska pay TV mreža u vlasništvu CBS-a, objavila je da će 27.februara krenuti prva sezona serije “Super Pumped: The Battle For Uber” o usponu kompanije Uber.

Prva sezona, zasnovana je na istoimenoj bestseler knjizi Majka Ajzaka, i priča priču o kompaniji koja je uvela novi vid transporta. Serija prati Trevisa Kalanika, koga igra Džozef Gordon-Levit, tvrdoglavog izvršnog direktora Ubera koji je na kraju zbačen sa mesta prvog čoveka kompanije „korporativnim državnim udarom”.

Priča o Uberu je bogata zapletima, jedinstvenim ličnostima i važnim implikacijama za korporativnu Ameriku“, rekla je Jana Vinogrejd, predsednica za zabavni program u Showtime-u 2019. kada su objavljeni planovi za seriju. 

„To je studija slučaja domišljatosti i ludila, i ne postoje pisci koji bi bili prikladniji od Brajana Kopelmana i Dejvida Leviena da istraže ovaj posao i ljude koji ga vode, bukvalno i metaforički.”

Od glumačke ekipe pored Gordona-Levita, tu je i Uma Turman, koja igra ženu iz medija Arijanu Hafington, kao i Kajl Čendler, Elizabet Šu i drugi.  

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

spot_img

KOMENTARI +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde